Over Goossens & Co

In 2005 startte Johan Goossens met zijn eerste project van 5 appartementen.
Dit liep zeer vlot, en al snel volgden er nog mooie  appartementsprojecten in de regio Putte, Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

2009 – Johan kreeg de mogelijkheid een verkaveling met pastoriewoningen te ontwikkelen in Itegem. Een eerste paradepaardje! Goossens werd een gevestigde waarde.
Unieke pastoriewoningen, steeds gelegen op een rustige ligging en steeds vlakbij het centrum.
Zo werden er meerdere verkavelingen gerealiseerd in Itegem, Heist op den Berg, Putte en Peulis.

2015 – De gemeente Putte vraagt om de projectzone in het centrum van Putte uit te werken.
De gemeente wou een appartementsproject in hedendaagse, tijdloze stijl, uitgewerkt door één projectontwikkelaar. Dit was een unieke kans.
Park Alice Nahon werd geboren. 72 Mooie, ruime appartementen met veel licht, unieke terrassen, zuid- en zuidwest georiënteerd, rustig gelegen rond een groen park op wandelafstand van het centrum en ondergrondse parkingplaatsen. Dergelijk project nam heel wat voeten in de aarde.
Het uitwerken en realiseren van 4 gebouwen met elk 18 appartementen is niet op één dag gebouwd maar de uiteindelijke realisatie mag er zijn!

2020 – Tijd voor iets nieuws. Johan Goossens wil zich terug gaan oriënteren op kleinschalige appartementsprojecten.  Een nieuwe uitdaging.
Het eerstvolgende kleinschalige project situeert zich in Hartje Heist-op-den-Berg, in de gouden driehoek. In de Frans Coekelbergsstraat wordt een appartement opgetrokken van 7 eenheden.
Ruime hedendaagse energiezuinige appartementen met veel licht en grote terrassen. Een zeer mooie zuid-georiënteerde tuin waar u kan genieten van alle rust en om de hoek bent u in het centrum. Ideaal voor wie houdt van rust en comfortabel wonen in het centrum.

2022 – In Itegem zal er een meergezinswoning worden opgetrokken van 6 appartementen. Dit nieuwe kleinschalig project sluit perfect aan bij de bestaande Pastorieverkaveling. Wees er snel bij. Verkoop gestart. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie